RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή Χρονιά

Καλή Χρονιά με δύναμη και δημιουργικότητα, κόντρα στους δύσκολους καιρούς!

Γιατί τα παιδιά μας πρέπει να γίνουν άνθρωποι με ανοιχτά μυαλά και ανοιχτή καρδιά!!! Όσο κι αν μας πονάει η κατάσταση στη χώρα μας, τα παιδιά δεν ευθύνονται σε τίποτα. Ας απαλύνουμε και τον δικό τους πόνο, ας τους δώσουμε οξυγόνο να αναπνεύσουν ανοίγοντας παράθυρα στην αληθινή γνώση, ανοίγοντας παράθυρα στις ψυχές τους, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στα θολά τους μάτια, ανοίγοντας την καρδιά μας για να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους!

Κι ας πάρουμε κι εμείς δύναμη από αυτά, ας μη ζυγίσουμε τα πάντα σε χρήμα. Γι' αυτό το επάγγελμα "Δάσκαλος" είναι λειτούργημα. Σήμερα ας παλέψουμε κι εμείς περισσότερο από ποτέ γι' αυτά, γιατί είναι το μέλλον αυτού του τόπου. 
Κι ας τα αφήσουμε ελεύθερα, να δημιουργήσουν και να εκφραστούν. Γιατί ποιος ξέρει; Ίσως έτσι να φτιάξουν το δικό τους κόσμο καλύτερο από αυτόν που φτιάξαμε εμείς!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011