RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων    
26ου και 29ου  Δημοτικών Σχολείων Αχαρνών
Ολυμπιακού Χωριού
                                                       

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Το διοικητικό συμβούλιο (Δ.Σ.) του Συλλόγου ολοκληρώνοντας τη διετή θητεία του και με τη σύμφωνη γνώμη της Γενικής Συνέλευσης, αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την Ένωση Γονέων και την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρες 09:30-11:00 και 17:00-19:00 στο χώρο  του σχολείου.
Οι γονείς έχουν δικαίωμα μίας ψήφου ο καθένας ανεξάρτητα από πόσα παιδιά εκπροσωπούν και μπορεί να ψηφίσει ο ένας ή και οι δύο γονείς-μέλη (τακτοποιημένοι οικονομικά), με απαραίτητη την προσκόμιση της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Όσοι από τους γονείς – μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες σαν υποψήφιοι, μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα έως τις 14:00 την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου  επικοινωνώντας  με την εφορευτική επιτροπή στα τηλέφωνα που έχουν κοινοποιηθεί στην ανακοίνωση στην είσοδο του σχολείου.

Παρακαλείστε όπως δείξετε ενδιαφέρον για τις εκλογές καθώς η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011