RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η διαφήμιση στη ζωή μας- Επίσκεψη κ. Κιουσόπουλου στο σχολείο μας!

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΜΕΝΩΝ, που συμμετέχει το σχολείο μας με το σχέδιο δράσης Media Smart, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε την Πέμπτη 11 Απριλίου, έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του χώρου της διαφήμισης στην Ελλάδα, κ. Τάκη Κιουσόπουλο. Οι μαθητές των τριών τμημάτων της Στ τάξης συμμετείχαν ενεργά στο διάλογο θέτοντας ερωτήματα για τα κρυφά νοήματα των διαφημίσεων αλλά και για τον αριθμό των ξεχωριστών επαγγελματιών που δουλεύουν παρασκηνιακά για μια διαφήμιση. Στο τέλος της ομιλίας τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, αφού παρακολούθησαν κάποιες γνωστές διαφημίσεις, να τις δραματοποιήσουν σε ομάδες και να στήσουν έτσι ένα παιχνίδι παντομίμας άκρως διασκεδαστικό και δημιουργικό. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την προσεχή Παρασκευή, όπου αυτή τη φορά τα τμήματα της Ε' τάξης των σχολείων μας θα ασχοληθούν με διαδραστικά παιχνίδια διαφημίσεων.
Ευχαριστούμε τον κύριο Κιουσόπουλο για τα σχόλια του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σας παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά στιγμιότυπα από τη συνάντηση.




Παντομίμα με θέμα μια διαφήμιση για τη σχολική βία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011