RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη εκπαιδευτικών από τη Λιθουανία

Στο πλαίσιο του προγράμματος Commenius Regio, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, επισκέφτηκαν το σχολείο μας εκπαιδευτικοί φυσικής αγωγής και στελέχη εκπαίδευσης από τη Λιθουανία, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και στελέχη εκπαίδευσης από την Ελλάδα. 
Ξεναγήθηκαν στις τάξεις και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από την καθημερινή διδακτική πράξη. Δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την χρήση των ΤΠΕ και δεν έχαναν ευκαιρία να φωτογραφίζουν ό,τι τους άρεσε, όπως τις εναλλακτικές προσεγγίσεις στη φυσική αγωγή που ακολουθούμε, τη μακέτα με το σχολείο του μέλλοντος, τη διακόσμηση των τάξεων, τις ασκήσεις στους διαδραστικούς πίνακες και άλλα. 
Στη συνέχεια, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, οι εκπαιδευτικοί παρουσίασαν τη δουλειά τους.
Η επίδειξη της χρήσης του Xbox στη φυσική αγωγή έφερε χαμόγελα στους επισκέπτες
Οι επισκέπτες στην είσοδο του σχολείου
Ο σύλλογος γονέων των σχολείων μας προσέφερε τα απαραίτητα κεράσματα και στο τέλος της ημέρας, οι καλεσμένοι μας γεύτηκαν τα υπέροχα εδέσματα.
Τα εδέσματα





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011