RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από το "Ολοήμερο"

Καθώς οι μέρες πλησιάζουν το γιορτινό κλίμα είναι όλο και πιο έντονο στο σχολείο μας. Χριστουγεννιάτικη μουσική  στα διαλείμματα, κατασκευές κάθε είδους από όλες τις τάξεις και το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων, δίνουν χρώμα γιορτινό   στη σχολική μας ζωή. 

Οι μαθητές του ολοήμερου στόλισαν ομαδικά με τις κατασκευές τους το ξύλινο κιόσκι μας, που και φέτος θα φιλοξενήσει την Creperie του Συλλόγου Γονέων, όπου μικροί και μεγάλοι θα γευτούμε τις πεντανόστιμες σπιτικές κρέπες των μαμάδων!!!  

Με χαρτόνια και χαρτί γκοφρέ σε μπαλάκια, έφτιαξαν ένα τρενάκι από καραμέλες και ζαχαρωτά! Και μιας και δε λέει να χιονίσει, το στόλισαν με χάρτινες χιονονιφάδες. 

Οι μαθητές του ολοήμερου των σχολείων μας σας εύχονται
 " Γλυκές Γιορτές σαν Καραμέλα"!


Το κιόσκι μας και δίπλα το καραμελόσπιτο μας,
που είναι παλιότερη κατασκευή του ολοήμερου από χάρτινο κουτί, φελιζόλ και ρολά από χαρτί υγείας για κεραμίδια!

 






Αν θέλετε να μάθετε πως φτιάχνονται οι νιφάδες και να εξασκηθείτε στον υπολογιστή σας πριν τις κάνετε σε χαρτί, πατήστε πάνω στη χιονονιφάδα. Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011