RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Nέα Διάκριση για εκπαιδευτικό των σχολείων μας


Η Εκπαιδευτικός των σχολείων μας Κα Βασιλική Καρακώστα βραβεύθηκε, από  τον Πολιτιστικό Οργανισμό ΝΕΟΝ και την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων για τη δράση της με τίτλο "Φιλία" που εκπονήθηκε  πέρσι στα πλαίσια του προγράμματος «Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη». και μέση από αυτή, οι μαθητές προσέγγισαν την έννοια της φιλίας κριτικά και μέσα από την Τέχνη (μέσω της ποίησης, της ζωγραφικής, του λογοτεχνικού βιβλίου). 

Στο Μουσείο Μπενάκη πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Προγράμματος «Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη» που διοργανώθηκε από  τον Πολιτιστικό Οργανισμό ΝΕΟΝ και την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Στο διετές αυτό πρόγραμμα συμμετείχαν 1000 περίπου εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων.
Εκπαιδευτικός των σχολείων μας Κα Βασιλική Καρακώστα βραβεύθηκε, για την εκπαιδευτική δράση της με τίτλο "Φιλία" που εκπονήθηκε πέρσι στα πλαίσια του προγράμματος «Εκπαίδευση μέσα από την Τέχνη». 
Στα πλαίσια αυτής της δράσης οι μαθητές προσέγγισαν την έννοια της φιλίας κριτικά και μέσα από την Τέχνη( μέσω της ποίησης, πίνακα ζωγραφικής, λογοτεχνικού βιβλίου).
Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εξαιρετική εκπαιδευτικό των σχολείων μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011