RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

H Playlist που τραγουδήσαμε!

Με την Καραμέλα γνωρίσαμε το βιολί και με το Ελεφαντάκι το φλάουτο, με το Σκουλουκούιν τραγουδίσαμε στα Κυπριακά και με το Τέρας της κυκλοφορίας χορέψαμε για το περιβάλλον. Συζητήσαμε για τη διαφορετικότητα μέσα από τους στίχους του On Ira και τραγουδήσαμε με την καρδιά μας Χέρια σαν κι αυτά... Άλλα τα αγαπήσαμε λιγότερο κι άλλα περισσότερο... τόσο που τους αλλάξαμε τους στίχους και τα κάναμε δικά μας!
Αφιερωμένα στα τραγούδια που μάθαμε τη φετινή χρονιά θα είναι τα ΜουΣιΚά μας ΔιαΛείΜΜαΤα αυτή την εβδομάδα.  
Πρόκειται για μουσικές και τραγούδια που μάθαμε είτε με τους δασκάλους μας στην τάξη (από Α μέχρι ΣΤ), είτε την ώρα της μουσικής. Προσπαθώντας να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εξαιρούμε αυτά που ακούστηκαν ήδη σε προηγούμενες εβδομάδες (αποκριάτικη, χριστουγεννιάτικη, Χατζιδάκις, ροκ και άλλες μουσικές εβδομάδες) και φτιάχνουμε μια ενδεικτική playlist που μπορείτε να την τραγουδήσετε εδώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011