RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Παρακολουθήστε ζωντανά το ταξίδι του Αι Βασίλη!

Η Microsoft και η Google έχουν δημιουργήσει δύο απίθανες εκπαιδευτικές ιστοσελίδες, οι οποίες μέσω παιχνιδιών και διαδραστικών δραστηριοτήτων, μαθαίνουν τα παιδιά και τους μεγάλους γεωγραφία, προγραμματισμό υπολογιστών αλλά και την ιστορία των Χριστουγέννων ανά τον κόσμο, προσκαλώντας μας να ακολουθήσουμε το ταξίδι του περίφημου Santa Claus στη Γη.




H ιστοσελίδα δίνει την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά, να ακολουθήσουν το ταξίδι του Άι Βασίλη, σε έναν ψηφιακό multimedia χάρτη.


Κάθε μέρα του Δεκέμβρη είναι και ένα εκπαιδευτικό mini-game που μαθαίνει στα παιδιά κώδικα και άλλα πολύ χρήσιμα πράγματα, με αποκορύφωμα την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το ταξίδι του Άι Βασίλη επάνω στο Google Maps, γνωρίζοντας τις Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις κάθε χώρας που περνάει ο Santa.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011