RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Διάκριση μαθήτριάς μας σε Διεθνές Τουρνουά Τζούντο


Νέα διάκριση για την μαθήτριά μας Χριστίνα Σταμούλη, αθλήτρια του τζούντο.



Στο Διεθνές Τουρνουά "Sakura Κατερίνης" 2012 που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, πήραν μέρος πάνω από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα και από χώρες των Βαλκανίων.

Η μαθήτριά μας - "Πρωταθλήτρια Ελλάδας" το 2012 στην κατηγορία Κορασίδων Β'- επειδή δεν υπήρχε συμμετοχή στην κατηγορία της, έπαιξε σε μεγαλύτερη κατηγορία. Και παρόλο που αγωνίστηκε με αθλήτριες μεγαλύτερης κατηγορίας βαρύτερες από αυτήν, κατάφερε και πήρε τη δεύτερη θέση κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. 


Αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες συνολικά, αντιμετωπίζοντας αθλήτριες από την Βουλγαρία, τη Ρωσία, την Ελλάδα και την Κύπρο. Τον τελευταίο της αγώνα τον αφιέρωσε στην αγαπημένη της φίλη και συμπαίκτρια. 

Οι Διευθυντές μας και οι δάσκαλοι των σχολείων μας συγχαίρουν την Χριστίνα, όχι μόνο για την διάκρισή της αλλά και για το αθλητικό της ήθος. Της ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις! 

2 σχόλια:

Ελένη Καρκάνη είπε...

Θερμά συγχαρητήρια, Χριστίνα! Και εις ανώτερα!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!! ΣΤ'3!!!... είπε...

Μπράβο Χριστίνα!!! Συγχαρητήρια!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011