RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Όλες οι μέρες είναι μέρες των παιδιών


11 Δεκεμβρίου σήμερα, η παγκόσμια μέρα του παιδιού.Με πολλή αγάπη για όλου του κόσμου τα παιδιά, δημιουργήσαμε το παρακάτω βίντεο - animation. Κάθε μέρα, ας δίνουμε στα παιδιά την αγάπη μας και τη φροντίδα μας, γιατί κάθε μέρα τα παιδιά έχουν δικαιώματα.

Τελειώνοντας παραθέτουμε τα λόγια του Αντώνη Σαμαράκη: ''Τα δικαιώματα του παιδιού είναι θεμέλιο στα δικαιώματα του ανθρώπου. Όταν έστω και ένα μόνο παιδί στερείται τα δικαιώματά του, τότε ακυρώνεται η έννοια «δικαιώματα του ανθρώπου».Τα παιδιά χρειάζονται την αγάπη μας και τη φροντίδα μας όχι μόνο την παγκόσμια μέρα του παιδιού, στις 11 Δεκεμβρίου, αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου.Και βέβαια, το δικαίωμα στο όνειρο, που το έχουν όλοι οι άνθρωποι, παίρνει την αληθινή του διάσταση, όταν τα παιδιά ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο.''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011