RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πρώτη Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού



Στο πλαίσιο της πρώτης πανελλήνιας μέρας Σχολικού Αθλητισμού, ο δάσκαλος της μουσικής μας, κύριος Οδυσσέας Σαγρέδος, έγραψε στίχους και μουσική και μας παρουσίασε το όμορφο βίντεο που ετοίμασε στην προηγούμενη ανάρτηση. 

Σήμερα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας, ο κύριος Οδυσσέας με τη βοήθεια των παιδιών της έκτης στο τραγούδι και μερικών παιδιών της πέμπτης στη χορογραφία, παρουσίασαν ζωντανά το τραγούδι σε όλους τους μαθητές του σχολείου.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τη ζωντανή παρουσίαση του τραγουδιού, το οποίο έχει γίνει αγαπημένο μας και το τραγουδάμε στους διαδρόμους του σχολείου. 





Τα τεταρτάκια μας βγήκαν στην αυλή και δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στο goalball (ποδόσφαιρο για τυφλούς) και έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια. 




Διάβασαν το παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου «ΣΙΣΟΥΝΤΟ ή σ' ένα ξεχασμένο πιάνο» και έφτιαξαν τη δική τους αφίσα, υποστηρίζοντας το δικαίωμα στη διαφορετικότητα μέσα σε μια ομάδα και την ανάγκη συνεργασίας για την παραγωγή έργου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011