RSS
Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του 26ου και 29ου Δ.Σ. Αχαρνών

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Πρωτάκια+Εκτάκια=Δημιουργική συνεργασία

Οι μαθητές της Έκτης τάξης  ανέλαβαν να φροντίζουν τους μαθητές της Πρώτης τάξης και να τους υποδεχθούν στο νέο τους σχολείο. Αρχικά, τα εκτάκια μας επισκέφθηκαν τις αίθουσες της πρώτης τάξης και συστήθηκαν στους μικρούς συμμαθητές τους. Στη συνέχεια Εκτάκια και Πρωτάκια συζήτησαν για πράγματα που τους αρέσουν και δημιούργησαν από κοινού μια ζωγραφιά.





Μαζί σχεδίασαν σε χαρτί του μέτρου το σώμα ενός συμμαθητή τους και το γέμισαν με τις χάρτινες παλάμες τους.Μέσα σε μια κόκκινη καρδιά όλοι οι μαθητές έγραψαν τα ονόματά τους και η αρχή για μια όμορφη συνεργασία ήταν γεγονός.






Η αδελφοποίηση της Έκτης με την Πρώτη τάξη θα συνεχιστεί με κοινές δράσεις των μαθητών, ώστε οι μικροί μας μαθητές να νιώσουν όμορφα στην νέα σχολική τους οικογένεια και τα εκτάκια μας να αναλάβουν να τα βοηθήσουν !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες και θα δημοσιευτεί αφού εγκριθεί από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Η επιφύλαξη αυτή κρίνεται απαραίτητη μιας και το παρόν ιστολόγιο διαβάζεται και από μαθητές δημοτικού.

 
Copyright 2011